Carnisseria Cansaladeria Lluel
S'acosten nous temps en els que comprar va més enllà que comprar quelcom per menjar. Cada cop es vigila més en qualitat i a més que sigui sostenible i és per això que la majoria dels nostres productes són de proximitat i de curt recorregut. Això ens permet tenir un contacte directe amb els nostres pagesos i garantir quina alimentación se'ls hi dóna i en quines condicios viuen els nostres animals.
Pels que no ens coneixeu us diré que això és una carnisseria familiar amb 25 anys d'experiència i amb una segona generación acabada d'estrenar, on ens dediquem a la venda al detall de carn (pollastre, vedella, porc, xai, cabrit, conill...) i a l'elaboració d'embotits com botifarra crua, d'ou, negre, bulls, bisbes... Estem situats al centre d'un petit poble, Castellterçol, situat a 60Km de Barcelona a plena natura i us diré que també obrim diumenges matí.
Per acabar, explicar-vos que la vedella prové de l'empresa familiar s.a.t. granja la Bassola dels meus germans, també de Castellterçol, podent garantir que estan alimentades amb productes de primeríssima qualitat, ja que ells mateixos es fan el pinso i el resultat és una vedella molt tendra i gustosa.
Vedella de La Bassola
Des de 1971 la Bassola oferim carn de vedella d'una alta qualitat. Des de Castellterçol, a la comarca del Moianès, criem les vedelles en un indret singular, on disposem d'un equip de professionals especialitzats en veterinària i nutrició que garanteixen els més estrictes controls de qualitat dels productes que comercialitzem.
El fet que les nostres vedelles estiguin ben ateses durant la seva cria, rebin una bona alimentació a partir de llavors de lli i gaudeixin d'un indret singular ens permet oferir carn d'una altíssima qualitat.
El nostre xai
El xai que nosaltres servim neix i es cria en ramats que pasturen als millors paratges naturals de casa nostra, gaudint en tot moment de la puresa de l’entorn i així es contibueix a l’equilibri del medi ambient, donant-li a la seva carn les millors propietats alimentàries, perquè el nostre objectiu es oferir un producte 100% natural. Aquest xai és nascut, criat i sacrificat a Catalunya.
Els nostres porcs
La nostra carnisseria fa 25 anys que es dedica a l’elaboració d’embotits casolans i el què ens ha quedat clar és que no tots els porcs són aptes per aconseguir un embotit amb un gust i unes característiques semblant a les d’abans.
Per això optem per la compra de porcs DIRECTAMENT DE GRANJA on pots estar en contacte amb el pagès i tots dos treballar per aconseguir un porc amb una qualitat de greix infiltrar i amb gust tradicional.
Ja fa temps que treballem amb LA GRANJA VALLS de la nostra comarca aconseguint també un producte de proximitat.
Pollastre ecològic
A la carnisseria sempre estem atents a les noves tendències i és per això que desde fa poc hem incorporat el POLLASTRE ECOLÒGIC DEL TOLL.
Aquest pollastre també de la nostra comarca i per tant de proximitat té una carn de Qualitat. Un pollastre que des del primer dia gaudeix de les millors condicions, alimentació ecològica complementada amb pastures, llibertat per correr i jugar mentre pica per terra i pren banys de sol, de pluja, de boira i del que la natura li ofereix. Sense medicaments ni tractaments químics. I això es nota en el plat, i en la teva salut.
Elaborats
I què fem amb aquesta carn de tan bona qualitat?
Desde fa 25 anys ens dediquem a elaborar embotit tradicional com butifarra i salsitxes, butifarra cuita, negre, d’ou, Bulls, bisbes , fuets, llangonisses, secaiones tot amb el gust autèntic gràcies a la carn selecte d’aquests porcs.
També treballem la vedella i en fem hamburgueses de molt alta qualitat.